2022 koje boje džempere nosite u proljeće? Koje su boje džemperi popularni u proljeće

Vrijeme objave: Apr-23-2022

Trikotaža je prirodno nezaobilazna stvar u proljeće. Iako se temperatura još nije u potpunosti oporavila, vrlo je potrebno pripremiti se unaprijed. Pogledajmo popularne boje trikotaže ovog proljeća.
Karamel džemper
Da kažem šta mi je omiljeno, to mora da je džemper. Nosit ću ga skoro cijelo vrijeme u proljeće. Ima svakakvih džempera kod kuće, ali me to ipak ne može spriječiti da kupim! Nedavno sam počeo sa ovim džemperom. I izrada i dizajn su odlični. To je moja ljubav. Tako je.
Sivi džemper
Moram se pohvaliti izgledom ovog džempera. Zaista je prelepo. Zaljubila sam se u njega na prvi pogled. Njegov stilski dizajn je jednostavan i jednostavan. Na njemu nema šara. Izgleda veoma udobno. Štaviše, boja koju sam odabrala je siva i vrlo napredna. Volim to.
Ginger džemper
Ovaj jednostavan džemper je vrlo svestran i teško da se može pogrešno upariti. Obično na donjem dijelu tijela nosim široke bijele pantalone. Super je jednostavno i izgleda puno korejskog stila, što je u potpunosti u skladu s mojim temperamentnim imidžom. Veoma je privlačno nositi ga u proljeće. Sada ga stvarno volim.
Ove tri boje trikotaže su veoma popularne. Možete birati prema vašim željama.