Løs sweater hvordan matcher

Indlægstid: 19. september 2022

1. Sweater + strik nederdel

1544843406533575

Denne form for dressing er sandsynligvis en af ​​de måder, som alle piger kan lide at vælge i efterårs- og vintersæsonen. Sweater og strikket nederdel er også et perfekt match! Uanset om det er indendørs eller udendørs, vil det holde dig varm og stilfuld i det nye år og skabe nye højder med lethed! En sweater og nederdel i samme farve kan også være smuk, og en strikket taske i en matchende top fungerer som højdepunktet i dette ensemble.

2. sweater + bred paraplynederdel

Den brede sideskurstrøje giver ikke kun den ultimative elegance og charme, men også den store nederdel kan skjule det tynde kød, selvom der er for meget kød på lårene. Se på vores senior skønhed dette par med et par høje hæle, blidt og ædelt temperament. Monokrom sweater med paraplyskørt, den mest klassiske. Selvom den ensfarvede med, viser den ikke monotont.

3. sweater + blyantbukser

Denne collocation er meget afslappet og er den foretrukne måde at skyde på gaden, hvilket får hele personen til at se mere doven ud. Piger, der kan lide at være seje, kan prøve det. Den lyse farve er blød og elegant. Når du har den på med en nederdel, så sørg for at tilføje et par varme bukser, hvis du føler dig kold. Du skal jo holde dig varm, mens du er smuk.