Hiki ke holoi ʻia ka lole hulu hipa 100%? Hiki i ka lole huluhulu 100% ke paʻa?

Ka manawa hoʻouna: Jul-06-2022

ʻO nā lole lole i hana ʻia i ka hulu hipa 100% he mea ʻoluʻolu loa e komo. I ka holoi ʻana i ka hulu hipa 100%, pono ʻoe e makaʻala ʻaʻole e holoi me ke kiʻekiʻe o ka wela o ka wai, a ʻaʻole e hamo ikaika, akā e holoi mālie.

Hiki ke holoi ʻia nā lole hulu hipa 100%?

Hiki ke holoi ʻia ka lole hulu hipa 100%. Eia naʻe, nui nā pilikia e pono e hoʻolohe i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā sweaters huluhulu maʻemaʻe. I ka wā e holoi ai, pono ʻoe e hoʻohana i kahi wai hoʻomaʻemaʻe huluhulu kūikawā. Inā ʻaʻole, pono ʻoe e koho i kahi wai holoi lole māmā. E holoi i ka ʻaʻahu ma ka hoʻohuli ʻana i loko. Ma mua o ka holoi ʻana i ka lole huluhulu maʻemaʻe, e hoʻoluliluli ʻia no kekahi manawa, a laila holoi mālie. A laila holoi me ka wai maʻemaʻe, ʻoki mālie i ka maloʻo, mai hoʻohana i ka ikaika, inā ʻaʻole ia e hoʻololi. E waiho palahalaha a maloʻo i ka malu, e makaʻala ʻaʻole e hōʻike i ka lā a i ʻole e kau ʻia, i ʻole e ʻano ʻino a mae ka lole cashmere. Hiki ke holoi ʻia a hoʻomaʻemaʻe ʻia paha nā lole huluhulu maʻemaʻe, akā ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻomaʻemaʻe maloʻo. ʻAʻole kūpaʻa nā sweaters i ka alkali. Inā holoi ʻoe iā lākou me ka wai, pono ʻoe e hoʻohana i kahi mea holoi non-enzyme kūʻokoʻa, ʻoi aku ka maikaʻi o kahi mea holoi kūikawā no ka hulu hipa. Inā hoʻohana ʻoe i kahi mīkini holoi e holoi ai, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i kahi mīkini holoi hoʻouka mua a koho i kahi papahana mālie. E like me ka holoi lima, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hamo mālie, mai hoʻohana i ka papa holoi e holoi ai. ʻAʻole hiki i nā sweaters ke hoʻohana i ka wai bleaching me ka chlorine, hiki ke hoʻohana i ka bleaching kala me ka oxygen; e hoʻohana i ka holoi ʻana, e pale i ka wili ʻana, e ʻomi e wehe i ka wai, e hohola i ka malu a i ʻole i ka hapalua e maloʻo i ka malu; ʻO ka pulu a i ʻole ka hapalua maloʻo hiki ke wehe i nā wrinkles, Mai hōʻike i ka lā; e hoʻohana i kahi mea palupalu e mālama i ka manaʻo palupalu a me ka antistatic. Maʻalahi nā waihoʻoluʻu ʻeleʻele a pono e holoi ʻokoʻa.

 Hiki ke holoi ʻia ka lole hulu hipa 100%?  Hiki i ka lole huluhulu 100% ke paʻa?

He 100% ka lole huluhulu e pili ana?

ʻO ka lole huluhulu 100% e kui i nā kānaka. ʻO ka maʻamau, mai ʻaʻahu pololei i nā lole hulu hipa. ʻO ka huluhulu he pulupulu mānoanoa loa, a ʻoiaʻiʻo hoʻi e ʻoi aku ia i nā kānaka. Inā makemake ʻoe e ʻaʻahu kokoke i kou kino, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka mea palupalu lole e hoʻomaikaʻi ai i ka paʻa o nā lole hulu hipa, a i ʻole hiki iā ʻoe ke koho i nā lole cashmere, e ʻoi aku ka palupalu. ʻAʻole kūpono ka lole huluhulu ke komo kokoke i ke kino. Inā ʻaʻole i mālama maikaʻi ʻia ka hulu hipa, e ʻoi loa ia a hoʻemi i ka hōʻoluʻolu; he mahana no hoi. , e like me ke 'ano o ka lole komo pumehana lahilahi, aole ia e kui i kanaka. Inā makemake ʻoe e ʻaʻahu kokoke iā ia, ʻoi aku ka maikaʻi o ka cashmere, ʻaʻole e hoʻopaʻa ʻia ka cashmere maikaʻi loa, akā ke kumukūʻai nui loa. Hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kahi mea palupalu i ka wā e holoi ai i nā lole huluhulu. ʻO ka mea maʻamau, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ke kākalaio i holoi ʻia. Inā ʻoe e hoʻoinu i ka hulu hipa no kekahi manawa me ka mea palupalu, e ʻoi aku ka maikaʻi a me ka liʻiliʻi o ke kākalaioa.

 Hiki ke holoi ʻia ka lole hulu hipa 100%?  Hiki i ka lole huluhulu 100% ke paʻa?

Ua emi ka lole lole pehea e hoʻi ai i ka maʻamau

E hoʻohana i ka mea hoʻomaʻemaʻe lole.

E hoʻokomo i ka lole i loko o ka wai, e hoʻohui i kahi mea palupalu liʻiliʻi, e hoʻonā no hoʻokahi hola, a laila hoʻomaka e huki i ka lole. ʻO ka hope, e maloʻo ka ʻaʻahu a hoʻi i kona ʻano kumu. I ke ola o kēlā me kēia lā, ʻike pinepine mākou i nā lole hulu hipa nui loa ke kūʻai ʻia, akā ʻike mākou he liʻiliʻi liʻiliʻi ma hope o ka holoi ʻana. Ma muli o ka emi ʻana, pehea e hiki ai iā mākou ke hoʻoponopono i kēia pilikia hōʻemi? Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka mea palupalu lole no nā sweaters. E hoʻokomo i ka ʻaʻahu i loko o ka wai, e hoʻohui i kahi mea palupalu liʻiliʻi, e ʻoluʻolu no hoʻokahi hola, a hoʻomaka e huki i ka lole. E hoʻi i kona ʻano kumu ke maloʻo. Hiki nō hoʻi iā ʻoe ke hoʻohana i ka mokuahi e hoʻokomo i ka ʻaʻahu i loko o ka ipuhao no nā minuke ʻoi aku ma mua o ʻumi, e lawe i waho, e kikoo, a kau ʻia ma kahi anuanu. Inā ʻae nā kūlana, hiki iā ʻoe ke lawe iā ia i kahi holoi maloʻo. He ʻano hana ka mea holoi maloʻo no kou ʻano kino e hiki ai ke hoʻihoʻi i kou ʻaʻahu i ka nui mua ma o ka wela kiʻekiʻe. Hiki i ke ʻano o ka holoi lima lima me ka wai mehana ke ʻano like me ka wā ma mua, ʻo ke ʻano nui ma ka hoʻoinu ʻana i ka wai mehana a laila holoi, a hope e huki lima.

 Hiki ke holoi ʻia ka lole hulu hipa 100%?  Hiki i ka lole huluhulu 100% ke paʻa?

Pehea e kau ai i kahi kapa komo me ka ʻole o ka deforming

E hoʻohana i nā ʻupena hoʻomaloʻo lole, e moe palahalaha a maloʻo, a me nā mea ʻē aʻe, hiki iā ʻoe ke hana i ka ʻaʻahu ʻaʻole deformed, pelu i ka ʻaʻahu pulu mai ka waena, e kau i ka pahu hoʻomaloʻo i lalo, e hoʻopaʻa i ke kūlana o ka ʻāʻī, a laila pelu i ka lepa o ka. ʻaʻahu i luna, a ʻo nā lima lima e pelu ʻia. E hāpai i ka makau a kau i ka lole e maloʻo. I ka holoi ʻana i nā sweaters i kēlā me kēia lā, hiki iā ʻoe ke koho i nā detergent kikoʻī. ʻOi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻomaʻemaʻe kūʻokoʻa no nā sweaters, e ʻoi aku ka maikaʻi o nā hopena hoʻomaʻemaʻe a ʻaʻole maʻalahi e hoʻopili i nā mea o nā sweaters. I ka holoi ʻana i nā ʻaʻahu, e hoʻāʻo e hoʻohana i ka mīkini holoi e wili iā lākou. ʻOiai ʻo ia ka dehydration, ʻo ka manawa dehydration ma kahi o 30 kekona. Hiki i ka wai maloʻo ke hoʻopōʻino i ka lole.