Pehea e hana ai i ka wā e hāʻule ai nā lole lauoho rabbit?

Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-30-2022

1. E hoʻohana i kahi ʻeke plastik nui a maʻemaʻe i ka lole rabbit sweater, e hoʻokomo i loko o ka paʻukū, e mālama iā ia no 10-15 mau minuke, ma hope o kēia mālama "anu" ʻaʻole e nalowale ka lauoho!

2. I ka holoi ʻana i ka ʻaʻahu rabbit, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi holoi holoi kūʻokoʻa ʻoi aku ka holomua, hoʻohui i ka paʻakai i ka wai, a ʻoi aku ka nui o ka holoi ʻana i ka hopena! Ma ka ʻōlelo maʻamau, mālama ʻia ka mahana o ka wai holoi ma kahi o 30°C a 35°C. I ka wā e holoi ai, e holoi mālie me ka wai a pale i ka hamo ʻana i ka papa holoi a i ʻole ka wīwī ʻana me ka ikaika. Ma hope o ka holoi ʻana, holoi ʻia me ka wai mehana 2 a 3 manawa, a laila e hoʻokomo i loko o ka wai anuanu me ka vīneka raiki i hoʻoheheʻe ʻia i loko no 1 a 2 mau minuke, e lawe i waho a kau i loko o ka ʻeke ʻupena e hoʻoheheʻe maoli ʻia. I ka hapalua maloʻo, a laila e hohola ma luna o ka papaʻaina a i ʻole e kau ʻia ma luna o ka hange a waiho ma kahi anuanu e maloʻo ai. Ma muli o ka ikaika o ka komo ʻana o ka wai, pono e hoʻomaloʻo ʻia nā huluhulu huluhulu rabbit ma hope o ka holoi ʻana a hoʻokomo pono ʻia i loko o kahi ʻeke plastik ʻole.

Pehea e hana ai i ka wā e hāʻule ai nā lole lauoho rabbit?

Pehea e pale ai i nā lole hulu rabbit mai ka nalowale o ka lauoho?

1. Ma mua o ka hōʻiliʻili ʻana i ka huluhulu i hoʻohana ʻia, pono ʻoe e palaki i hoʻokahi manawa me kahi pulupulu kūpono i ka ʻaoʻao o ka lauoho e wehe ai i ka ʻōpala a me nā ʻōpala. Ma hope o ke kau ua, pono e uhi ʻia ka hulu me kahi papa lole mua e pale aku i ka lā pololei, ma hope o ka lā e kali i ka pumehana o ka hulu a laila ʻohi. Pono e kau ʻia ka lole hulu rabbit me kahi pale pale poʻohiwi ākea e pale aku i ka deformation, ʻoki ʻia ʻaʻole hiki ke hoʻohana i ka ʻeke ʻeke ʻeke uhi uhi huluhulu, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i ka uhi lole silika.

2, pono e mālama ʻia ka lole hulu hipa i kahi ʻoluʻolu a maloʻo, ʻaʻole pono e hoʻopā i ka wai a i ʻole ka ʻike ʻana o ka lā, ʻoi aku ka nalowale o ka lauoho.

3, ʻo ka mea mua, e like me ka nui o nā lole hulu, koho i kahi ʻeke a i ʻole ʻeke ʻeke, pono e maʻemaʻe ka ʻeke me ka ʻole o nā lua. E hoʻokomo i nā lole i loko o ka ʻeke, e ʻoki mālie i ka ea a pau, ka ʻeke mai ka lewa ma hope o ka nakinaki ʻana o ka ʻeke i kahi puʻupuʻu paʻa, a laila hoʻokomo i loko o ka friji no kahi 2 mau hola i waho, i paʻa ka hui holoʻokoʻa o ka hulu rabbit. , ʻaʻole maʻalahi e hāʻule i waho o ka lauoho.