Pehea e hoʻihoʻi mai ai i kahi ʻaʻahu ʻoluʻolu Pehea e hoʻihoʻi mai i kahi ʻaʻahu wili i lilo ʻole

Ka manawa hoʻouna: Iulai-19-2022

ʻO ka nani a me ka pono o nā sweaters maikaʻi loa a aloha ʻia e nā mea a pau. E hoʻopōʻino ʻia nā sweaters ma hope o ka hoʻohana ʻana no ka manawa lōʻihi, a e hoʻopau ʻia nō hoʻi ke hoʻomaʻemaʻe ʻole ʻia a hoʻomaloʻo ʻia i kēlā me kēia lā.

Sweater wehe pehea e ho'ōla ai

ʻO ka mea maʻamau, hoʻolapalapa ʻia a hoʻohana ʻia ka wela kiʻekiʻe e hoʻihoʻi i ke ʻano.

1. Hiki iā mākou ke hoʻohana i ka hao mahu, ʻoiai e kau ʻia kekahi lima ma luna o ka hao ma luna o ka ʻaʻahu ma kahi o ʻelua kenimika, e hoʻopalupalu mālie ka mahu i ka fiber, a laila e hoʻohana i kekahi lima no ka hana ʻana i ka lole, a hoʻohana i nā lima ʻelua , Hiki ke ho'ololi hou 'ia ka 'ahu'ula a hiki i ka moku'āina kokoke loa, e like me ka mea hou.

2. E hoohuli wale i ka lole a hooluu i ka wai winika keokeo anu, alaila, hamo iki i ka lole me ka aila lauoho, e waiho ka wai o ka lauoho ma kahi o kanakolu mau minuke, alaila holoi me ka wai anuanu a wili iho, e kau ma ke kāwele a maloʻo ka ea. Ke maloʻo ka ʻaʻahu i ka ea, e pelu i loko o kahi ʻeke i hoʻopaʻa ʻia a hoʻopaʻa i loko o ka friji no 24 mau hola, a laila lawe ʻia i waho i ka lā aʻe e ʻaʻahu ai me ka ʻole o ka pila.

3. Hoʻokomo ʻia ka lole ʻaʻahu i loko o ka wai mehana 30 ℃ -50 ℃, a i ʻole e hoʻokomo ʻia i loko o ka ipuhao mahu no 20 mau minuke, e hoʻihoʻi lohi i kona ʻano, a kokoke e hoʻihoʻi ʻia kona ʻano a laila e hoʻokomo i ka wai anuanu e hoʻonohonoho. E hoʻomanaʻo e hoʻomaloʻo inā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke wīwī, e waiho palahalaha a maloʻo. ʻO kēia kahi ala i hōʻoiaʻiʻo ʻia i ka holoi ʻana i ka lole nui.

1579588139677099

Pehea e hoʻihoʻi mai ai i kahi lole wili liʻiliʻi

1. E hoʻokomo i ka lole komo i loko o ka wai mahana ma 30°C-50°C a i ʻole e mahu i loko o ka ipuhao no 20 mau minuke e hoʻihoʻi mālie i kona ʻano kumu.

2. A kokoke e ola hou, e hoʻihoʻi i loko o ka wai anuanu e hoʻonohonoho i ke ʻano. 3.

3. I ka wā e maloʻo ai, e hoʻomanaʻo ʻaʻole e wīwī! Pono ʻoe e waiho palahalaha a maloʻo, a i ʻole e wehe i ka umbrella a hoʻomaloʻo pololei ma luna. E hoʻi ka sweater i kona ʻano kumu, akā ʻaʻole paha e mau ka prototype.

Pehea e hoʻihoʻi mai ai i kahi ʻaʻahu ʻoluʻolu Pehea e hoʻihoʻi mai i kahi ʻaʻahu wili i lilo ʻole

Pehea e hoʻihoʻi hou ai i kahi kapa komo i kona ʻano kumu i ka wā e hemo ai

1. i loko o ke kīʻaha i ka nui kūpono o ka wai, ʻo ka ʻaʻahu i loko o ke kīʻaha pulu 2. e pulu pulu ma hope o ka hoʻohui ʻana i kahi spoonful o ka alkali i loko o ke kīʻaha, a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lole.

3、Ma hope o ka holoi ʻana, e kau i ka ʻaʻahu ma luna o ka papaʻaina maʻemaʻe.

4、E hoʻohana i kahi kāwele e ʻōwili pono ai i ka lole a maloʻo.

5. ma hope o ka maloʻo ʻana e hoʻihoʻi ʻia ka ʻaʻahu i kona kūlana mua.

Pehea e hoʻihoʻi mai ai i kahi ʻaʻahu ʻoluʻolu Pehea e hoʻihoʻi mai i kahi ʻaʻahu wili i lilo ʻole

Pehea e hana ai i ka wā e holoi ʻia ai ka ʻaʻahu a emi iho

ʻAʻole au i ʻike inā ua hoʻāʻo ʻoe e kūʻai aku i kahi ʻaʻahu ʻoi loa, ʻo nā hopena ma muli o ko lākou lapuwale ponoʻī, hoʻolei pololei i ka mīkini holoi holoi ʻia, a laila ʻohi i ka wā maloʻo, ʻike ʻia ua hope ʻole. No laila he aha kāu e hana ai i kēia manawa? ʻO ka mua, holoi a pelu i ka ʻaʻahu, hoʻokomo i loko o ka mokuahi a mahu no 10 mau minuke e lawe i waho. E ʻoki i kahi ʻāpana pepa mānoanoa o ka nui like me ka lole mua, e hoʻomanaʻo e hoʻokomo i nā lima lima, yo! A e hoʻāʻo e ʻōwili i ka lipine a puni ka ʻokiʻoki e pale aku i ka ʻoki ʻana i nā lole. A laila, e kau i ka ʻaʻahu ma luna o ka pahu pahu, e huki i nā kihi, ke kola a me nā cuffs i ka nui o ka pahu pahu, a hoʻoponopono iā ia me kahi pine a i ʻole clip. Hiki ke kikoo ʻia nā ʻāpana pākahi me ka lima. Ma hope o ka maloʻo ʻana o ka pahu pahu, e wehe a waiho i ka ʻaʻahu a maloʻo.

Akā e akahele: mai huki nui i ka manawa hoʻokahi i ka wā e kikoo ai! E hoʻohana i ka lula e ana i ka lōʻihi holoʻokoʻa ma hope o ka pau ʻana o nā kikoʻī a pau, inā ʻaʻole lawa ka lōʻihi, hiki iā ʻoe ke hoʻolōʻihi i kekahi mau manawa.