ʻO ke ala kūpono e hoʻomaloʻo ai i kahi lole

Ka manawa hoʻouna: Jan-10-2023

Hiki iā ʻoe ke hoʻomaloʻo pololei i kou ʻaʻahu. E komi i ka wai mai loko mai o ka lole lole a kau ia no hookahi hora a oi, a kokoke e nalowale ka wai, e lawe aku i ka lole a waiho palahalaha a maloo a hiki i ka ewalu a eiwa paha minuke maloo, alaila e kau ma ka hanger e maloo ai. ʻO ka mea maʻamau, e pale kēia i ka hoʻoheheʻe ʻana o ka sweater.

1 (2)

Hiki ke hoʻohana ʻia nā ʻeke plastik ma kahi o nā ʻeke ʻupena, a i ʻole e hoʻohana i nā ʻeke maloʻo mesh, pehea ka maʻalahi. Inā hoʻomaloʻo ʻoe i kekahi mau sweaters, e hoʻokomo i nā lole ʻeleʻele ma lalo i mea e pale aku ai i nā lole ʻeleʻele mai ka lilo ʻana o ka waihoʻoluʻu a me ka ʻeleʻele o nā lole ʻulaʻula.

Hiki ke hoʻomaloʻo ʻia ka ʻaʻahu me ke kāwele e komo ai i ka wai, a laila e waiho ʻia ka lole maloʻo ma luna o kahi moena a i ʻole kahi papa pālahalaha ʻē aʻe, e kali a kokoke maloʻo ka ʻaʻahu a ʻaʻole kaumaha loa, i kēia manawa hiki iā ʻoe ke kau maloʻo. me na kaula maluna.

Inā ʻae nā kūlana, hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i ka ʻaʻahu maʻemaʻe i loko o kahi ʻeke holoi lole a i ʻole ka pūʻolo me nā kāʻei a me nā ʻāpana ʻē aʻe, e hoʻokomo i loko o ka mīkini holoi a hoʻomaloʻo iā ia no hoʻokahi minuke, e hiki ai i ka lole ke maloʻo koke.

ʻO ka ʻōlelo maʻamau, ʻaʻole ia e ʻōlelo ʻia e hoʻokomo pololei i ka ʻaʻahu i ka lā, no ka mea hiki ke maʻalahi kēia i ka wehe ʻana o ka lole. Inā he lole huluhulu ia, pono ʻoe e heluhelu i nā ʻōlelo kuhikuhi i ka wā e holoi ai i mea e pale aku ai i ka holoi ʻana ma ke ala hewa, e alakaʻi ana i ka nalowale o ka mehana.