Kako džemperu vratiti njegov izvorni oblik nakon velikog pranja? Zašto se džemper smanjuje ili postaje veći?

Vrijeme objave: 20. srpnja 2022

Džemper je najčešća odjeća u jesenskoj i zimskoj sezoni, postoji mnogo mjesta na kojima treba obratiti pozornost na čišćenje džempera, materijal džempera je poseban, čišćenje i sušenje na pogrešan način, džemper će se deformirati, dobar džemper će biti upropašten.

Kako vratiti izvorni oblik džempera opranog velikog

1, postat će veliki džemper, stavite ga namočiti u vruću vodu, pričekajte da se polako oporavi, stavite u hladnu vodu da se stegne, a zatim položite da se osuši, nemojte cijediti vodu.

2、Također možete koristiti glačalo na paru za zagrijavanje džempera, a zatim rukama oblikovati džemper kako bi bio čvršći, ova metoda je također vrlo jednostavna.

Možete ga poslati u čistionicu, a čistionica vam može pomoći da džemper smanjite.

 Kako džemperu vratiti njegov izvorni oblik nakon velikog pranja?  Zašto se džemper smanjuje ili postaje veći?

Zašto se džemper smanjuje ili postaje veći?

To je povezano sa specifičnom teksturom džempera, dobrom teksturom džempera, općenito će se deformacija polako obnoviti nakon. Pravi džemper može trajati puno više od samo nekoliko sati. Proces pranja džempera je što je moguće kraći, jer će se s vremenom također dogoditi skupljanje, kao što ste rekli neki džemperi postaju manji, jer skupljanje bi trebalo biti jače. Ako ste ljubitelj ideje o novom proizvodu, moći ćete nabaviti novi. Način da se ne skupi nakon pranja i bacanja je da odbačeni džemper stavite na poplun od ručnika, izravnate ga i rastegnete, stavite ga na čekanje, a zatim ga objesite da se osuši nakon dan ili dva, džemper se neće skupiti, način da se ne rastežete nakon pranja je da stavite bačeni džemper u mrežasti džep, prije nego što ga stavite u najbolju cjelinu, zatim ga presavijete i stavite unutra, ostavite da se prirodno osuši, džemper neće

 Kako džemperu vratiti njegov izvorni oblik nakon velikog pranja?  Zašto se džemper smanjuje ili postaje veći?

Kako obnoviti deformirani džemper nakon pranja

Uronite pulover u toplu vodu na 30 ℃ do 50 ℃ ili ga stavite u lonac i kuhajte na pari 20 minuta. Pustite da polako povrati svoj oblik dok se gotovo ne povrati, a zatim ga stavite u hladnu vodu da se stegne. Ne zaboravite da ga ne cijedite kada se suši, već ga položite ravno da se osuši. Pomoću glačala na paru jednom rukom postavite glačalo na paru oko dva centimetra iznad odjevnog predmeta. Zatim drugom rukom oblikujte pulover. Kako bi izbjegli da džemper postane veći i duži na suncu, najbolje je raširiti džemper da se osuši ili držati kišobran otvorenim i sušiti ga direktno na vrhu.

 Kako džemperu vratiti njegov izvorni oblik nakon velikog pranja?  Zašto se džemper smanjuje ili postaje veći?

Način za izbjegavanje istezanja i rasta nakon pranja

Najbolji način je da osušeni džemper stavite u mrežasti džep, prije nego ga stavite u cijeli oblik, zatim ga savijete i stavite, ostavite da se osuši prirodnim putem, džemper se neće istegnuti i postati tanki. Nemojte donositi vodu, koristite stalak za odjeću da sušite džempere samo tako okomito. Preporučljivo je kupiti šipku za sušenje, a najbolje je svaki put raširiti pulover na nju.