Fire dimensjoner for å bedømme om en produsent av strikket T-skjorte er pålitelig

Innleggstid: Mar-01-2022

Fire dimensjoner for å bedømme om en produsent av strikket T-skjorte er pålitelig
Det er flere plaggfabrikker enn du kan forestille deg, men for en forbruker som ikke kjenner produksjonsprosessen, er det vanskelig å se kvalitetsforskjellen. Det er ingen skade uten sammenligning. I dag skal jeg introdusere deg for en mer pålitelig plaggprodusent.
Er det pålitelig å bedømme en produsent av strikket T-skjorte?
Følgende fire punkter må henvises til:
1、 Tjenestekvalitet: som leverandør er de veldig opptatt av sin egen tjenestekvalitet. Det er et nødvendig våpen for bedrifter å imponere kunder med kvalitet, men ikke alle klesfabrikker kan yte omfattende service og vinne folkets hjerter. Dette for å forhandle og signere en avtale med sjefen i selskapet for å sikre deres rettigheter og interesser.
2、 Forsendelsessyklus: for en stor bedrift, hvis den ønsker å tilpasse en gruppe strikkede T-skjorter som sine egne profesjonelle klær, må den forstå leveringstiden veldig nøye og fullføre den innen kontraktsperioden. Vi kan ikke utsette tid, men uten aktive plaggprodusenter kan det være vanskelig å fullføre i tide.
3、 Produktkvalitet: uansett hvilke produkter som produseres, bryr enhver bedrift seg om dette problemet. Derfor er det nødvendig å forstå kvaliteten og tiden innen den angitte tiden.
4、 Ordrestørrelse: for noen plaggprodusenter aksepterer mange bare store bestillinger og lukker øynene for noen små bestillinger, så mange bedriftseiere er bekymret. Så vi må finne en pålitelig klesfabrikk.
Innholdet ovenfor er et problem som alle er veldig bekymret for, men vi trenger ikke bekymre oss for disse problemene her! Vi starter alle med 50 stykker og sender dem i løpet av 5-7 dager for å sikre nøyaktig leveringssyklus og kvaliteten på strikkede T-skjorter.