Hvordan velge strikkede dameklær i stor størrelse} hva er ferdighetene til å velge strikkede dameklær i stor størrelse

Innleggstid: Apr-03-2022

Tidligere var det vanskelig for lubne kvinner å kjøpe klær, fordi det ikke fantes passende størrelse. Nå er det generelt store størrelser. Hva bør man være oppmerksom på når fyldige kvinner bruker klær? Hvordan velge store strikkede dameklær.
Hva bør fyldige kvinner være oppmerksomme på når de kler seg
1. Når du velger klær, prøv å velge klær laget av stoffer med lineære mønstre eller store mønstermønstre. Det er best å bruke den vertikale skjæremetoden når du skjærer. Dette vil gi folk en "tynn" følelse.
2. Ikke lag klærne for trange eller for løse. For stram vil vise utseendet til fedme, for løs vil få deg til å se "bulkere" og fyldigere ut.
3. For fyldige kvinner bør skjørtet ikke være for kort eller for langt. Lengden skal plasseres nær kneet. Et for kort skjørt vil avsløre fylden på lårene. For lang tid vil gi folk følelsen av "kort og feit". Hvis du bruker tre seksjoner av "øvre, midtre og nedre", vil du naturlig øke. Dette er grunnen til at overkroppen, skjørtet og strømpene ser slanke ut med forskjellige farger.
4. Hvis bena dine er fete, ikke bruk sokkene og skoene for merkbart. Jo mer populær jo bedre, og fargen bør ikke være for lys. For å unngå at folk tar for mye oppmerksomhet til bena og føttene dine og forårsaker ukoordinerte følelser til andre.
5. Hvis halsen ikke er for lang, må du ikke bruke undertøy med rund hals. Kragen er V-formet, noe som bidrar til å få nakken til å se lengre ut. Hvis en kvinne med kort hals ønsker å bruke et halskjede, vær oppmerksom på at halskjedet ditt ikke kan være for langt, men det kan ikke være for kort. Når du velger, bruk den. Velg den med det beste utseendet og den mest passende lengden. Det er best å ha en hengende pynt under kjedet, for eksempel noen fasjonable pyntegjenstander.
6. I tillegg foreslås det at fyldige kvinner bør kjøpe klær produsert av profesjonelle fete dameklesfirmaer. For de har mange års tykke kleserfaring, unik versjon og behagelig stoff.
Hvordan velge store strikkede dameklær
1. Krympe fargesystem
Velg sammentrekningsfargesystemet. Mørke farger har en følelse av sammentrekning og lyse farger har en følelse av utvidelse. For tykke mennesker, prøv å velge mørke klær. Når du velger store strikkede dameklær i lys farge, vil det være bedre å matche det med krympe mørke klær.
2. Modell
Klesmodellen skal være passende, ikke for stram, ikke for løs, og ikke ha trange klær. For trange klær gjør folk ukomfortable, for løst ser stort ut, så passform er det viktigste.
3. Kroppsform
I henhold til kroppsformen har forskjellige personer forskjellige fettdeler, så klærne de kjøper bør være rettet mot fettdelene. Flaggermusermer kan for eksempel dekke midjen, men de vil virke skuldervide og brystet store. Derfor kan mm med kjøtt i midjen prøve.
4. Stoff
Stoffet er mykt, behagelig og sprøtt. Ikke velg for tykt eller for tynt materiale. Fordi tykt materiale har utvidbarhet, er for tynt lettere å avsløre kroppsformen.
5. Mønster
Enkle mønstre er mer egnet. Når du skal velge mønster bør du velge klær med små mønstre og rette striper. Fargene er fancy og mønstrene er kompliserte. Usynlige mennesker virker oppblåste. De enkle er mer egnet.
6. Skjørtlengde
Feite mennesker har fete lår, så de egner seg ikke til å bruke for korte skjørt. "Ankellengdeskjørt" og "knelengdeskjørt" er mer egnet. Skjørtet bør ikke være lavere enn kneet, fordi underbena under kneet generelt ikke er for fete.
Hva er ferdighetene for å velge store strikkede dameklær
1. Bruk dyktig svart
Det er velkjent at svart er tynt. Imidlertid vil den svarte "pangjenta" fra topp til fot bare øke følelsen av volum og bli klumpete. Ulike nivåer av svart eller skjøting av en liten mengde farge i svart kan fjerne den tunge følelsen av svart og lett bli tynn.
2. Enkel design
Stor størrelse strikket dameklær bør ikke være for komplisert design. Den kompliserte dekorasjonen som volang, bredt belte og så videre vil virke tungvint og klumpete. Den konsise stilen med detaljer kan subtilt avlede oppmerksomheten fra den fete kroppen.
3. Produksjon av midje
"Miljelinje" spiller en avgjørende rolle i en persons kroppsforhold. Derfor, når du kjøper store strikkede dameklær, velg noen klær med midjelukkende design for å forme kroppsandelen. Du kan bruke midjelukkingen med beltet for å oppnå effekten av slanking.
4. Tetthet
Det er den beste måten å bruke løse bukser for å dekke kroppen din. Det er den beste måten å bruke løse bukser for å dekke kroppen din.
5. Tilbehør viser tynn
Når du har på deg strikkede dameklær i store størrelser, plasser lyspunktet over midjelinjen for å oppnå den tynne effekten. Den enkleste måten er et halskjede. Match med et langt kjede for å få en V-formet tynn effekt! For korte halskjeder, velg å bruke iøynefallende halskjeder og flytt midjelinjen opp.
6. Utsatt kjøtt er tynt
Her, når du har på deg en stor skjorte, kan du løsne de øverste knappene for å eksponere kragebenet, for ikke å bli feit. Kragen på kjolen skal ikke være lite jakkeslag eller liten utringning. Halskanten skal være stor. Jo større halsen er, jo bredere er den, jo tynnere er den!
7. Ryddige ben
Fra låret til foten, hold det pent, dekk til det som skal eksponeres, dekk det som skal dekkes, dekk det som er tykt, dekk det som er tynt, dekk det som er tykt i låret og dekk det som er tynt i leggen. Det er best å ha et skjørt over kneet, bruke bukser som ikke er for lange, og det skal ikke være rynker ved buksebena.
8. Formende proporsjoner
Andelen av over- og underkroppen er godt delt, og viser tynn og moteriktig. Den øvre delen er kort og den nedre delen er lang, kragen på kåpen er stor, midjelinjen på buksene (skjørtet) er høy, og høye hæler med grunne munn kan få deg til å oppnå effekten av slanking visuelt. Høye hæler store strikkede dameklær er mer effektivt med høye hæler, spesielt høye hæler med grunt munn. Fordi de har en visuell forlengende følelse, vil de justere andelen og skjule kjøttet for å være tynt.
Hvilke grupper passer store strikkede dameklær for
Lett overvektige personer, gravide, gravide osv. kan beregnes etter standardalgoritmen. Standardvekten i kilo er oppnådd ved å trekke 105 fra antall centimeter høyde. Bruk dette tallet til å trekke fra en persons vekt i kilo. Hvis et positivt tall vises, indikerer det at personen er tynn. Hvis et negativt tall overstiger 5 kg, indikerer det at personen er feit. Hvis mer enn 12 kg, kalles det fedme. Den er egnet for å ha på seg store strikkede dameklær.