Hvordan matche den knallgrønne genseren (hvilken farge er den mest allsidige)

Innleggstid: 20. juli 2022

Alle i livet burde ha hørt om veldig mange som kler den, så du forstår den knallgrønne genseren? I dag og alle å forstå det, nøyaktig hvordan å matche den lyse grønne genseren, og hvilken farge genseren mest allsidig? Gå sammen for å lære det.

Hvordan matche den knallgrønne genseren

Det er mange måter å matche den knallgrønne genseren på, du kan matche det superkorte skjørtet, halvskjørtet, vide benbukser, jeans og så videre. For eksempel, lys grønn genser med japansk tweed skjørt, ser veldig energisk og ungdommelig ut. Pluss den lyse grønne genseren er svært lav lysstyrke, ikke fluorescerende ikke iøynefallende, tilhører vanlige mennesker kan også holde den grønne.

Hvordan matche den knallgrønne genseren (hvilken farge er den mest allsidige)

Hvilken farge genser mest allsidig

1, marineblå genser

Selv om den marineblå er veldig dyp, men også på grunn av dette, vil den være sterkere innen matching. Ta med sin egen modne motesjarm, som det dypblå blekket, brøt øyeblikkelig vinterdepresjonen og den kjedelige følelsen. Den kan matches med både den vanskelige militærgrønne og den varme fargen sammen. Og stilen formet av ulik matching vil være annerledes. I tillegg er det fine å merke seg at fargen prøver å velge en mørk farge, slik at effekten blir mer naturlig.

2, Gul genser

Gul er en veldig karakteristisk farge, men også en veldig vanskelig å administrere fargen, fordi litt ikke samsvarer med ordene, vil det gjøre bildet ditt sterkt redusert. Men tvert imot, så lenge du bærer den godt vil se bedre ut enn noen andre.

Gul i noen tilfeller er det faktisk veldig foret med hudfarge, spesielt de hvite hudkvinnene, en gul genser kan ikke bare gjøre deg mer ungdommelig, men også hjelpe deg med å trimme ut et perfekt bilde. Derfor anbefales det at kvinner som vet hvordan de skal matche kan velge denne gule genseren for å matche.

3, Svart genser

Den svarte fargen er en konstant i moteverdenen. Derfor kan skjønnheten ønske å direkte velge en svart genser. Når været er kaldt trenger du bare å ha flere kåper og jakker utenpå.

Hvordan matche den knallgrønne genseren (hvilken farge er den mest allsidige)

Genser med forskjellige farger

1, sterk farge med: refererer til to langt fra hverandre fargematch, for eksempel: gul og lilla, rød og limegrønn, denne fargematchen er relativt sterk.

2, komplementær farge med: refererer til de to motsatte farger med, for eksempel: rød og grønn, grønn og oransje, svart og hvit, etc., komplementær fargetilpasning kan danne en skarp kontrast, noen ganger få bedre resultater. Svart og hvitt med er alltid klassikeren.

Hvordan matche den knallgrønne genseren (hvilken farge er den mest allsidige)

Vanlig fargetilpasning

I dagliglivet ser vi ofte svart, hvitt og grått med andre farger. Svart, hvitt og grått er fargeløse, så uansett hvilken farge de er sammenkoblet med, vil det ikke være store problemer. Generelt sett, hvis samme farge med hvitt, vil det se lyst ut; med svart med det vil se svakt ut. Derfor bør du først måle hvilken del av antrekket du prøver å fremheve når fargen matcher klærne dine. Ikke legg en dempet farge, for eksempel: mørk brun, mørk lilla og svart med, dette vil være og svart presentere "farge" konsekvenser, slik at hele settet med klær uten fokus, og den generelle ytelsen til klærne vil også se ut veldig tung, mørk fargeløs.