Hvordan forhindre at kashmirgenser krymper

Innleggstid: Apr-02-2022

Ullgenserklær er generelt kjent som ullgenserklær, også kjent som ullstrikkede klær. Det er et strikket tøy vevd med ullgarn eller kjemisk fibergarn av ulltype. Så, hvordan forhindre at kasjmirgenseren krymper når du vasker klær?

Hvordan forhindre at kashmirgenser krymper
Metode for å forhindre at kashmirgenser krymper
1、 Den beste vanntemperaturen er omtrent 35 grader. Når du vasker, bør du klemme den forsiktig for hånd. Ikke gni, elt eller vri den for hånd. Bruk aldri vaskemaskin.
2、 Nøytralt vaskemiddel må brukes. Vanligvis er forholdet mellom vann og vaskemiddel 100:3
3、 Når du skyller, tilsett kaldt vann sakte for gradvis å redusere vanntemperaturen til romtemperatur, og skyll det deretter rent.
4、 Etter vask, trykk den først for hånd for å presse ut vannet, og pakk den deretter inn med en tørr klut. Du kan også bruke en sentrifugal dehydrator. Vær oppmerksom på å pakke inn genseren med klut før du legger den inn i dehydratoren; Du kan ikke dehydrere for lenge. Du kan bare dehydrere i 2 minutter på det meste. 5、 Etter vask og dehydrering bør genseren spres utover på et ventilert sted for å tørke. Ikke heng eller utsett den for solen for å unngå deformering av genseren.
Ullgenser flekkbehandlingsmetode
Ullgensere vil bli flekkete med flekker av ett eller annet slag når de bæres uten oppmerksomhet. På dette tidspunktet er effektiv rengjøring svært viktig. Følgende vil introdusere noen behandlingsmetoder for vanlige flekker.
Når klærne er skitne, må du umiddelbart dekke det skitne stedet med en ren og absorberende tørr klut for å absorbere skitten som ikke har blitt absorbert.
Hvordan fjerne spesialsmuss
Alkoholholdige drikker (unntatt rødvin) – med en sterk absorberende klut, trykk forsiktig på stedet som skal behandles for å absorbere så mye overflødig væske som mulig. Dypp deretter en liten mengde svamp og tørk av den med en blanding av halvparten varmt vann og halvparten medisinsk alkohol.
Svart kaffe – bland alkohol og samme mengde hvit eddik, våt en klut, trykk forsiktig på skitten og trykk den tørr med en sterk absorberende klut.
Blod – tørk av delen som er flekket med blod med en våt klut så snart som mulig for å absorbere overflødig blod. Tørk forsiktig av flekken med ufortynnet eddik og tørk den deretter med kaldt vann.
Krem/fett/saus – hvis du får oljeflekker, fjern først de overflødige oljeflekkene på overflaten av klærne med en skje eller kniv, bløtlegg deretter en klut i spesialrenset for rens, og tørk deretter av skitten forsiktig.
Sjokolade / melkekaffe / te – først, med en klut dekket med sprit, trykk forsiktig rundt flekken og behandle den med svart kaffe.
Egg/melk – bank først på flekken med en klut dekket med sprit, og gjenta deretter med en klut dekket med fortynnet hvit eddik.
Frukt / juice / rødvin – dypp en klut med en blanding av alkohol og vann (forhold 3:1) og trykk forsiktig på flekken.
Gress – bruk såpe forsiktig (med nøytralt såpepulver eller såpe), eller trykk forsiktig med en klut dekket med medisinsk alkohol.
Blekk / kulepenn – bank først på flekken med en klut dekket med sprit, og gjenta deretter med en klut dekket med hvit eddik eller alkohol.
Leppestift / kosmetikk / Skokrem – tørk av med en klut dekket med terpentin eller terpentin.
Urin – kast så snart som mulig. Bruk en tørr svamp for å suge opp mer væske, påfør deretter ufortynnet eddik, og referer til slutt til behandling av blod.
Voks – fjern overflødig voks på overflaten av klærne med en skje eller kniv, dekk den deretter med tøypapir og stryk den forsiktig med et middels temperaturjern.