Hvordan spare kostnader ved massetilpasning av strikkede T-skjorter med korte ermer?

Innleggstid: 29. april 2022

Hvis du ønsker å tilpasse et stort antall kortermede strikkede T-skjorter, for eksempel ensartet tilpasning av sommerstrikkede T-skjorter for ansatte, må du tilpasse et stort antall kortermede strikkede T-skjorter. Du må designe og tilpasse dem i kombinasjon med den faktiske situasjonen, og må også designe dem i kombinasjon med de spesifikke behovene til arbeidsmiljøet, for å sikre at bærekomforten er sterkere, så hvordan kan bedrifter spare kostnader?

u=74989760,3422922001&fm=224&app=112&f=JPEG
1. Velg riktig stoff
Hvis du ønsker å gjøre brukskomforten til kortermede strikkede T-skjorter bedre, bør du velge bedre stoffer, men også velge passende stoffer i kombinasjon med den faktiske situasjonen. I stedet for å velge dyre, bør du være oppmerksom på å velge mer komfortable materialer som oppfyller brukskravene til kortermede strikkede T-skjorter, som ikke bare kan sikre den generelle forbedringen av bærekomfort, sterkere estetikk, men også rimelig kontrollere kostnadene, Unngå å påvirke kostprisen for bedriftstilpasning.
2. Design elementer så enkle som mulig
For å sikre at produksjonskostnadene for kortermede strikkede T-skjorter er rimelig kontrollert, foreslås det at store foretak bør ta hensyn til den rimelige designstilen til storskala tilpassede kortermede strikkede T-skjorter, designelementene bør være så enkelt som mulig, og det bør ikke være for mange komplekse prosesser, slik at produksjons- og prosesseringskostnadene kan kontrolleres på en rimelig måte samtidig som kvaliteten sikres, for å unngå å forårsake for mye kostnadspress for bedrifter til å tilpasse strikkede T-skjorter med korte ermer. i store mengder, og den omfattende kostnadsytelsen er høyere, og bruksopplevelsen vil bli bedre.