Hva om den hvite strikkegenseren er farget? Hvordan vaske den fargede hvite strikkegenseren?

Innleggstid: 25. april 2022

Vi bør være oppmerksomme på hvite strikkede gensere. Hvis vi ikke passer på, blir de farget og blir veldig dårlige. Dessuten, når hvite klær er farget, er det vanskelig å gjenopprette.

u=700105701,849644898&fm=224&app=112&f=JPEG

Hva om den hvite strikkegenseren er farget
Hvite strikkegensere er veldig enkle å farge. Vi bør være veldig oppmerksomme når vi vasker dem. Det er bedre å vaske dem separat hver gang, noe som er tryggere.
De farging ferdigheter av hvit strikket genser — 84 vaskeløsning rengjøringsmetode
Hvis den er ren hvit, er den enkleste måten å bløtlegge den i varmt vann (omtrent varmen fra badevannet) + 84 vaskemiddel i 30 minutter, og deretter rengjøre den.
De farging ferdigheter av hvit strikket genser to gamle såpe rengjøring metode
Du kan også velge å bruke alkalisk gammelsåpe, koke opp vann med gammel såpe og Bløtlegge klær, men effekten er ikke like god som den tidligere, men det skader ikke klærne; Er det dypfarging er det vanskelig å forholde seg til. Du kan bare prøve varmt vann og gammel såpe.
De farging ferdigheter av hvit strikket genser tre vind olje rengjøring metode
Prøv balsam først! Påfør nødvendig balsam på det forurensede stedet og gni det for å se om det er hvitt.
De farging ferdigheter av hvit strikket genser fire vaskemiddel rengjøring metode
Bruk vaskemiddel. Noen oljeflekker kan rengjøres med vaskemiddel først og deretter med rent vann.
De farging ferdigheter av hvit strikket genser fire eddik rengjøring metode
Bruk gammel eddik. Som ovenfor, bruk gammel eddik for å påføre det på det forurensede stedet og gni det for å se om det er hvitt.
De farging ferdigheter av hvit strikket genser fem salt rengjøringsmetoder
Bruk salt. Fukt den fargede delen med vann, påfør den med spiselig salt, gni den forsiktig med hendene flere ganger, og vask den deretter med rent vann. Nye klær bør også bløtlegges i saltvann før bruk. Fordi det kan være rester av kreftfremkallende formaldehyd i anti-rynkebehandling på nye klær, som er en merkelig lukt på nye klær.
Hvordan matche hvit strikket genser
Den slanke hvite strikkegenseren og det rosa hofteskjørtet kan få deg til å bli fokus for oppmerksomhet og full av gudinne uansett på arbeidsplassen eller shopping.
Leken og nydelig strikket genser i marinestil med blått dongeri-skjørt kan ikke bare motstå viljen til store temperaturforskjeller mellom dag og natt tidlig på høsten, men også redusere alderen veldig mye.
Hvit genser med svart bunn er en klassisk svart-hvit match. Det er enkelt og sjenerøst. En svart veske gjør kjolen din mer elegant!
Hvit strikket genser med beige hvitt belteskjørt er skånsomt og intellektuelt, og nabosøsteren har en følelse av syn.
Hvem passer hvit strikket genser for
Som ordtaket sier: "et høstregn, en forkjølelse", hvit, gjør at folk visuelt produserer en "ren og konsist". I denne sesongen med skiftende temperatur, har du funnet strikkegenseren i garderoben igjen? Enten det er studentfesten eller kontormedarbeideren, kan den hvite myke strikkegenseren vise din jentete pust, spesielt søt. Diverse misfarging av hvitt. For eksempel er off white, melkehvit og linhvit også svært referanseverdige.