Hva er forskjellen mellom strikkede korte ermer og strikkede T-skjorter? Hva er forskjellen mellom strikkede korte ermer og strikkede T-skjorter

Innleggstid: Apr-06-2022

 Hva er forskjellen mellom strikkede korte ermer og strikkede T-skjorter?  Hva er forskjellen mellom strikkede korte ermer og strikkede T-skjorter
Strikkede korte ermer er en nødvendig type klær om sommeren. Når det kommer til strikkede korte ermer, vil jeg fortelle deg om strikkede T-skjorter. Kjenner du ikke til strikkede korte ermer og strikkede T-skjorter? Kan du ikke si om det er dumt eller ikke?
Hva er forskjellen mellom strikkede korte ermer og strikkede T-skjorter
Den mest åpenbare forskjellen mellom de to er lengden på ermet. Strikkede T-skjorter tilhører T-skjorter, som kan deles inn i to stiler: den ene er langermet, den andre er strikket med korte ermer; Strikkede korte ermer refererer til klær med korte ermer, unntatt klær med lange ermer. Det er mange forskjeller i stiler mellom strikkede korte ermer og strikkede T-skjorter. I daglig språk blir strikkede T-skjorter ofte sett på som strikkede korte ermer, men de er fortsatt veldig forskjellige i definisjon. For eksempel kan strikkede kortermede strikkede T-skjorter brukes om sommeren, mens langermede strikkede T-skjorter kan brukes om våren og høsten, eller lange ermede strikkede T-skjorter kan brukes som underdel. I tillegg inkluderer strikkede korte ermer kun strikkede korte ermer og strikkede T-skjorter. Faktisk hører poloskjorter og strikkede kortermede skjorter til strikkede korte ermer.
Hva er forskjellen mellom strikkede korte ermer og strikkede T-skjorter
Den største forskjellen mellom strikkede T-skjorter og strikkede korte ermer er at strikkede T-skjorter er T-formede, med både strikkede korte ermer og lange ermer. Strikkede korte ermer inkluderer kun strikkede korte ermer. Strikkede T-skjorter kan deles inn i lange strikkede korte ermer, og strikkede korte ermer inkluderer også strikkede korte ermer, strikkede T-skjorter, strikkede kortermede kjoler, strikkede korte ermer med bunn og andre typer strikkede korte ermer. Men generelt sett refererer strikkede korte ermer til strikkede korte ermer og strikkede T-skjorter. Disse to er ikke samme klassifiseringsstandard. Strikkede T-skjorter, skjorter, kåper og smekker er klassifiseringsstandarder for klær. Strikkede korte ermer er bare et trekk ved klær sammenlignet med lange ermer. Strikkede T-skjorter er generelt gensere, strikkede kortermede og lange ermer.
Strikke korte ermer pilling hvordan gjøre
Hvis de strikkede korte ermene begynner å pille kort etter at de er kjøpt tilbake, er det mest på grunn av materialeproblemet. Kjemisk fiber og blandede stoffer er enkle å pille, og denne typen små ullkuler er ikke lett å fjerne, noe som vil påvirke utseendet og føles ubehagelig. Det er en måte å fjerne disse små kulene fra klærne. Nå er det en spesiell hårfjerner på markedet, som er veldig praktisk å bruke og enkelt kan fjerne små hårkuler. Hvis det ikke finnes hårfjerner, kan du også bruke gjennomsiktig tape for å fjerne hårkulen, men denne metoden er relativt plagsom og sløsing med tape.
Hva er årsakene til pilling av strikkede korte ermer
Pilling-fenomenet med strikkede korte ermer har et flott forhold til stoffet. Vanligvis er det rene bomullsstoffet til kamgarn ikke lett å pille, mens stoffet av bomull pluss kjemisk fiber er lettere å pille, og ull og ren bomull som ikke er godt vevd er også lettere å pille. Det er selvfølgelig ikke helt på grunn av stoffet. Klær vil pilling hvis de gni for mye. Pilling av klær er en vanlig situasjon. Generelt vil klær laget av ren bomull ikke pilling. Derfor, når vi handler klær, må vi spørre om stoffet og materialet til klær.