Ako zladiť pletený kardigán?

Čas odoslania: Jan-06-2023

K pletenému kardigánu je skutočne veľa spôsobov, môžete si ho zapnúť a nosiť ako top, alebo rozopnúť a nosiť ako šatku, skrátka je to jediná vec, ktorú na jar musíme mať, absolútne módne a všestranné.

N14(HGSVM)C)KQF)F7]~V'L

Ako zladiť pletený kardigan

1 Keď malý sveter nosiť

Sestrička je z tohto úpletu nadšená, svetlozelená je veľmi vhodná na skoré jarné obdobie, farba jari dokáže urobiť dobrú náladu, navyše tento úplet má veľké zdobenie okrúhlym gombíkom, atmosféru a zmysel pre dizajn.

Tento béžový pletený sveter je tiež veľmi osviežujúci, pokiaľ ide o štýl, pridajte dizajn „twist weave“, viac rustikálny, s džínsami, interpretáciou modelu susedskej dámy.

Pletený sveter s vysokým pásom ako malý sveter na nosenie môže tiež ukázať malý pás, teplota je späť, aby sa otvoril „režim oslnivého brucha“ Oh ~.

2. Skladané opotrebovanie

Pletený kardigan je možné použiť ako malú vestičku aj prekrytie kabáta, nielen pre obohatenie tvaru môže posilniť aj zmysel pre stylingové vrstvy, v tomto sete LOOK je jej celkový vzhľad založený na zelenej farbe, takže presah bude necítiť sa veľmi náhle.

Okrem bundy sú ostatné veci veľmi svetlej farby, čo môže spôsobiť, že celkový vzhľad bude vyzerať veľmi „plávajúc“ ~ potom pridajte hrubú farebnú prekryvnú vrstvu úpletu, ktorá posilní vizuálny efekt, rytmus je jasný.

Na jar si to môžu obliecť víly, ktoré sa už nevedia dočkať, kedy ukážu svoje nôžky, topy sú stále hlavne teplé, sú to kvetinové šaty s bielym pleteným kardigánom, plné rustikálneho romantického vetra.