S čim je bolje prati pulover?

Čas objave: 6. september 2022

1、Za pranje puloverjev je najbolje uporabiti poseben detergent, vendar tudi ne morete uporabljati vroče vode, uporabite 20 ℃ – 25 ℃ toplo vodo, namakajte 30 minut po ročnem pranju in nato nekoliko sperite z mehčalcem, z mrežastim žepom za obešanje dvignite, počakajte, da voda preneha kapljati, nato pa jo obesite z obešalniki.

TFUYKJEDI{ZRECJ)858$VGB

2, pulover ni odporen na alkalije, če je voda za pranje primerna za uporabo nevtralnega neencimskega detergenta, je najboljša uporaba posebnega detergenta za volno. Če za pranje uporabljate pralni stroj, je priporočljivo uporabiti bobenski pralni stroj in izbrati program soft. Kot je ročno pranje je najbolje, da nežno gnetite pranje, ne uporabljajte drgnjenje desko drgnjenje.

3, pulover ne more uporabljati raztopine za beljenje s klorom, na voljo je belilo s kisikom; pri pranju s stiskanjem se izogibajte ožemanju, ožemajte, da odstranite vodo, senčnik posušite na ravni ravnini ali zložite napol viseči senčnik; oblikovanje v mokrem stanju ali polsuho pri oblikovanju, lahko odstrani gube, ne izpostavljajte se sončni svetlobi; uporabite mehčalec, da ohranite mehak občutek in antistatik. Temne barve na splošno zlahka zbledijo, zato jih je treba prati ločeno.