La'ei vevela fa'ailoga po'o lomitusi, lolomi mitiafu lalaga, fa'ailoga vai po'o lomitusi offset

Taimi meli: Mati-28-2022

O meafaitino ma faiga o lavalava i luga o le maketi e eseese, ma o tau o vaega o lavalava ma auala eseese o gaosiga e eseese foi. Pe a faʻapipiʻiina mitiafu lalaga, e toʻatele tagata e foʻia faʻafitauli pe o lavalava e vevela pe lolomi, faʻailoga vai poʻo le lolomi faʻafefe.
E sili atu le auli pe lolomi lavalava
Lomitusi o le lolomi saʻo lea o le mamanu i luga o le ie, ae o le vevela vevela o le lolomi muamua lea o le mamanu i luga o le ata tifaga po o le pepa, ona vevela lea ma lolomi i se lomitusi vevela e faʻafeiloaʻi i le ie. O le lolomiina e mafai ona gaosia pe a maeʻa ona tuʻuina atu le ie i le gaosiga, ma afai lava e iai sina mea sese i le gaosiga, o le a soloia le ie, o le tau o felauaiga e maualuga foi, ma e le talafeagai mo le gaosiga o le mamao o felauaiga ma faiga. E mafai ona gaosia le vevela vevela, faʻatasi ai ma le 100% pass rate, o le a le tele o gaioiga e mafai ona manaʻomia, pulea lelei ma le lautele o le faʻaogaina.
Filifili le fa'ailoga vai po'o le lolomi fa'a'ese'ese mo lomiga mitiafu lalaga
E tofu lava ma ona lava lelei ma le le lelei, ae o le aafiaga o le offset lomitusi pe a uma ona fufulu e sili atu nai lo le faʻailoga.
fa'ailoga:
1. Suavai o le vai slurry, matua manifinifi, offset lomitusi o le kelu, matua mafiafia.
2. O le fa'ailoga vai o le a ta'ita'iina i fafo i le pito i tua o le ie e ala i le ie, ma o le a le ulu atu i le ie le lomitusi offset.
3. O le fa'ailoga vai e lagona le vaivai ma le lolomi fa'aletonu e lagona le faigata.
4. Suavai e faigofie ona mou pe a uma ona fufulu, ma offset lomitusi e le faigofie ona mou pe a uma ona fufulu.
5. Offset lomitusi ma le lelei lelei e faigofie ona ta'e.
Fa'afefea ona gaugau mitiafu lalaga lima umi
Fa'ata'atia lavalava i se nofoaga mafolafola, moega po'o se sofa, lea e sili atu ona faigofie e fa'aoga. Fa'asaga i luga le tua o le mitiafu lalaga. Ona gaugau lea o le afa tauau o le mitiafu lalaga i totonu ma piilima le lima i tua e fetaui ma le vaega na gaugau muamua, lea e mafai ona fetuunai teisi. Gagau le isi itu o lavalava i le auala lava e tasi, ona gaugau lea i le afa mai le ogatotonu, ma mulimuli ane liliu i luga lavalava.
O isi metotia
Muamua lava, e tatau ona e tuʻuina ou lavalava i luga o le moega, ae o le lelei ma le leaga e mafai ona ioe ~ ona tuʻu lea o le pito i lalo e pei ona faʻaalia i le ata. Gagau lelei le vaega o le lima i le afa, ona toe gaugau lea i luga o lavalava, ona liliu lea o lavalava i lalo ma faʻapipiʻi uma vaega pito i totonu. O lenei auala e matua sefe le avanoa. E matua fa'asaoina le avanoa e tu'u ai i totonu o la'ei. E fetaui mo teineiti e tele lavalava. Afai latou te faimalaga, e matua faʻasaoina foi le avanoa e gaugau ai i totonu o le atopaʻu.