E fa'afefea ona su'e se fale gaosi 'ofu lalaga (fa'afefea ona su'e se fale gaosi oloa i Taobao)

Taimi meli: Feb-17-2022

Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o le tulaga o tagata faʻatau, e manaʻomia e tagata faʻatau e le gata o le lelei ae faʻapea foʻi uiga mo lavalava. Afai e le mafaufau Taobao pe faʻafefea ona suia, o le a tuʻua e ala i teuga ma uiga i se taimi mulimuli ane. O le faia o lau lava fa'ailoga fa'apitoa ua na o le pau lea o le auala mo le faleoloa o Taobao e ola ai, ae e tatau ona e su'e lau lava fa'ailoga. Ole faʻatonuga ole faleoloa Taobao e laʻititi tele, o lea e matua faigata lava ona maua se fale gaosi talafeagai.


O Misi Wu, o loʻo galue o se faleoloa i Taobao, na feagai ma se faʻafitauli faʻapea. O Miss Wu ose tagata fai lavalava na ia tatalaina se faleoloa o lavalava mo tamaitai i Taobao. Fai mai Miss Wu, o tagata faʻatau i aso nei e maualuga tele le manaʻoga mo uiga o lavalava i luga o le initaneti, o le tele o faleoloa Taobao e pei o aʻu na amata ona suʻe fale gaosi oloa e gaosia ai ni lavalava ma o latou lava uiga. Ae ui i lea, i le avea ai o se faleoloa Taobao, e le mafai ona i ai se aofaiga tele o tupe ma e le mafai ona gaosia ni lavalava i se aofaiga tele, Ole mea moni, o fale gaosi lavalava e le o naunau e talia a tatou poloaiga laiti ma le tele. O le suʻeina o se falegaosimea o loʻo avea pea ma oʻu ulu tiga. E le gata i lea, o nisi fale gaosi oloa e lagona e le faʻatuatuaina tagata taʻitoʻatasi ma e leai se faʻamautinoaga o le faʻamaoni, lea e sili atu ona faigata.
Ina ua uma lena, sa taumafai foi Miss Wu e sue falegaosimea i luga o le initaneti, ae o le tele o faamatalaga a le falegaosimea e sese, ma ua atili ai ona le mautonu ma le mafai ona fesoasoani ia Miss Wu. E i ai se isi auala mo tagata fa'atau e su'e ai se fale gaosi sufu talafeagai?
I le taimi lea, na faʻafeiloaʻi ai o ia e se uo i luga o le upega tafaʻilagi e-commerce e taʻua o le jinsingularity clothing order trading platform, ma fai mai e tele fale gaosi oloa i totonu, ma fai atu ia te ia e taumafai. E fia taumafai Miss Wu. E tele auala e lelei i taimi uma. Sa ia lesitalaina ma tatala se oka mo mitiafu tamaitai ma ofuvae i luga o le jinsingularity clothing order trading platform, fa ata, 100 fasi pepa taitasi. Fai mai Miss Wu: “Na ou ulu atu i le tulaga tulaga ese auro ma se uiga faataitai. Na ou iloa e fai si tele o falegaosimea, e aofia ai ituaiga uma o falegaosimea. E mafai foʻi ona ou suʻeina falegaosimea e tusa ai ma oʻu lava manaʻoga, ma o nisi sa i ai ata e faʻaalia, ina ia mafai ai ona ou maua se malamalama sili atu i le moni ma le gafatia o fale gaosi oloa. Sa ou taumafai e auina atu le faamatalaga oka. Sa lei mafaufauina foi, o lea sa ou le mafaufau tele ai. Na ou lafoina i le lua aso mulimuli ane Ina ua ou tilotilo i le initaneti, sa ou ofo. E tele faleoloa na talosaga mo upusii mo aʻu poloaiga. O tagata fa'atau o tagata fa'aoga ua pasia le fa'ailoga moni o le igoa, lea na fa'ateleina ai lo'u talitonuga. Sa ou filifilia ni falegaosimea talafeagai ma pasia le talosaga o upusii. Ina ua uma vaega uma o fesoʻotaʻiga, na iu lava ina ou maua se galulue faʻatasi ma se fale gaosi lavalava a Dalang. O le felagolagoma'i sa matua lamolemole ma manaia ".
E ala i le poto masani a Miss Wu, na matou iloa ai o le tuʻufaʻatasiga auro e maua ai e le au faʻatau Taobao se auala lelei ma faigofie e suʻe ai fale gaosi oloa, lea e sili atu le vave nai lo la matou sailiga leai se aoga i luga o le Initaneti. E le gata i lea, o tagata faʻatau e faʻamaonia e moni ma aoga. O le falegaosimea e manaʻomia le faʻamaonia aʻo leʻi mauaina ni faʻatonuga, ma o le tagata faʻatau o le tulaga e faia asiasiga i luga ole laiga. Ina ia mafai e a matou tamaʻi tagata faʻatau nofofua ona galulue faʻatasi ma le fale gaosimea i le faigofie.
Afai o loʻo popole pea oe faʻatau faleoloa i luga o le initaneti e uiga i le suʻeina o se fale gaosi sufu, e mafai ona e taumafai xinjiejia knitting factory, e ono foia ai le faʻafitauli mo oe.