E faʻafefea ona faʻafetaui se cardigan lalaga?

Taimi meli: Ian-06-2023

E tele lava auala e fa'afetaui ai se cardigan lalaga, e mafai ona e fa'amau i luga ma ofuina e pei o se pito i luga, pe tatala i luga ma ofuina e pei o se pulupulu, i se faapuupuuga, o se mea e tasi e tatau ona tatou maua i le tautotogo, matua'i. fa'alelei ma fefulisa'i.

N14(HGSVM)C)KQF)F7]~V`L

Fa'afefea ona fa'afetaui se cardigan lalaga

1 Pe a ofuina se ofu mafanafana laitiiti

O le tuafafine laititi e matua fiafia lava i lenei lalaga, lanu meamata lanumeamata e fetaui lelei mo le amataga o le tautotogo, o le lanu o le tautotogo e mafai ona faʻaleleia ai le lagona, faʻatasi ai ma lenei lalaga e iai se teuteuga lapoa lapotopoto, siosiomaga ma se lagona o le mamanu.

O lenei lanu lalaga beige e matua faʻafouina foi, i le tulaga o le sitaili e faʻaopoopo i ai le mamanu "lalaga lalaga", sili atu rustic, ma jeans, faʻamatalaga o le faʻataʻitaʻiga tamaʻitaʻi tuaoi.

O le puimanava maualuga cardigan lalaga e pei o se ofu mafanafana e ofuina e mafai foi ona faʻaalia ai se puimanava laʻititi, o le vevela e toe foʻi e tatala ai le "tulaga manava susulu" Oh ~.

2. Laei faaputu

Knit cardigan e mafai ona faʻaaogaina e pei o se tamaʻi ofutino faʻapea foʻi ma le peleue peleue faʻapipiʻi, e le gata e faʻatamaoaigaina foliga e mafai foi ona faʻamalosia ai le lagona o le faʻapipiʻiina o laulau, i lenei seti o VAʻAI, o lona foliga atoa e faʻavae i luga o le lanumeamata, o lea o le a faʻafefe i fafo. le lagona fa'afuase'i.

I le faaopoopo atu i le peleue, o isi mea e matua malamalama lava lanu, lea e mafai ona foliga mai e matua "opeopea" le vaaiga atoa ~ ona faaopoopo lea o se peleue lanu mamafa e ufiufi ai lalaga e faʻamalosia ai le vaʻaia, manino le pao.

I le tautotogo, o fairies e le mafai ona faʻatali e faʻaalia o latou vae e mafai ona ofuina lenei mea, o le pito i luga e masani lava ona mafanafana, o se laʻei fugalaʻau ma se cardigan paʻepaʻe paʻepaʻe, tumu i le matagi faʻafefe.