Basebeletsi ba Mafora ba apara li-sweaters tsa turtleneck ho boloka matla bakeng sa mariha a pele, a nyatsuoa ka ho ba ka boomo haholo

Nako ea poso: Oct-07-2022

Mopresidente oa Fora Emmanuel Macron o ile a fetola mokhoa oa hae o tloaelehileng oa moaparo ho jesi ea turtleneck e nang le sutu ho ea kopanong ea boralitaba.

Tlhahlobo ea mecha ea litaba e boletse hore ona ke 'muso oa Fora ho sebetsana le bothata ba phepelo ea matla a mariha le ho phahama ha theko ea matla le ho romela pontšo ho sechaba, ho hlalosa boikemisetso ba ho boloka matla.

Letona la Moruo le Lichelete la Fora Le Maire le eena o itse lenaneong la seea-le-moea matsatsing a 'maloa a fetileng, ha a sa tla hlola a apara thae, empa a khethe ho apara sesepa sa turtleneck, ho beha mohlala ho boloka matla. Tonakholo ea Fora Borgne le eena o ne a apere baki e tlase ha a ntse a buisana ka paballo ea matla le ramotse oa Lyon.

Ho apara ha liofisiri tsa 'muso oa Fora ho boetse ho hlahisitse matšoenyeho,' me 'muelli oa lipolotiki Bruno a fana ka maikutlo mabapi le letoto la liketso tse matla tsa mmuso, a re mekhoa eo e entsoe ka boomo haholo ka lebaka la mocheso o tlase o teng hona joale. O boletse hore mocheso oa Fora o tla nyoloha butle butle matsatsing a 'maloa a tlang, ho hloka hore motho e mong le e mong a apare jesi ea turtleneck e bonahala e sa tšoanelehe.

Setšoantšo sa WeChat_20221007175818 Setšoantšo sa WeChat_20221007175822 Setšoantšo sa WeChat_20221007175826